Hari ini adalah kenangan hari esok,
tanpa hari ini tiadanya hari esok.
スポンサーサイト

一定期間更新がないため広告を表示しています

- - -
Layan jer lah gambo ni
Green tea pudding yg tak menjadi. Rupanya huduh sebab terlupa nak cover tutup pengukus tu dgn kain. :p
green tea pudding

Sweet corn kegemaran anak-anak..
sweet corn


Jom Makan comments(0) -
Gambar lama
Koleksi gambar-gambar lama yang diperam dalam kamera.

Snowball di musim kemarau..
snowball

Cream puff ni projek minggu lepas


Donut ni bukan aku buat tau. Beli dari Big Apple donuts.
donut

Ni donut durian.. entah apa namanya. "Duran-duran" kalau tak silap. Emmm yummy. First time makan donut yg ada krim durian ni. Sedap sangat.
donut durian
Jom Makan comments(2) -
Masakan lepas
Kerang Masak Berapi... ohohoho ..buh cili padi banyak2 boleh berasap telinga.. Walaupun pedas tapi sedap untuk peminat2 keranglah..

kerang

Roti arab dan roti puri ni gambo yang dan berjaman..takdan nak upload kat sini..
roti arab

roti puri
Jom Makan comments(1) -
Tembikai
Puas hati beli tembikai hari ni.. rasanya manis sungguh.
Sebelum ni asyik tak menjadi je.. entah ler.. time pilih tu.. tengok orang ketuk aku pun ketuk.. walhal aku tak reti pun bunyi yang macam mana kalo tembikai tu masak.. hahahaha

Kalau kat kedai ada jual yang dah dipotong, aku lebih teruja beli yang dah dipotong berbanding dgn yang sebiji sebiji ni. Sebab aku memang tak reti nak pilih buah yang mana betul-betul masak!.. Tapi tadi nak buat macam mana.. takde pun yg dah dipotong.. so aku angkut ler sebiji.

tembikai
Jom Makan comments(0) -
The JERUK returns
Meh kita wat jeruk sendiri yang bebas dari bahan pengawet..
jeruk kedondong

jeruk pauh
Jom Makan comments(5) -
<< | 2/13 | >>
Related Posts with Thumbnails