Hari ini adalah kenangan hari esok,
tanpa hari ini tiadanya hari esok.
スポンサーサイト
この広告は45日以上更新がないブログに表示されております。
新しい記事を書くことで広告を消すことができます。
- - -
Rumah Baru
 Adeih dah berkurun aku tak ngemas umah ni. Malas sungguh. Memandangkan myresipi.com dah berkubur. Terpaksalah aku cari semula semua resepi yg telah aku try sebelum ni.

Dah untuk mengelokkan lagi rupanya, aku telah pindah semua resipi yang aku ada ni ke RUMAH BARU . Sekarang ni masih dalam proses pemindahan. Kat RUMAH BARU tu segala PERABUT tak lengkap lagi.. masih dalam proses pembikinan.

Di kesempatan ini juga nak minta maaf kepada semua yang pernah menjadi member myr . Website itu terpaksa ditutup sebab "space problem". Sedih sangat.. namun apakan daya. My hb dah tak nak teruskan. Uhuhu
Am comments(27) -
スポンサーサイト
- - -
Comment








Salam kak yanii! uuuwaaaaaaa...terasa sgtttttt2 penutupan MyR :-( tak kenal MyR tak kenallah sume2 nak2 masak2.. byk betul kenangan kat sana, harap2 rumah baru tu leh buat ilang rindu dgn MyR tak kisahlah ada perabut ke tak janji leh rujuk kat sana.. pe pun, terima kasih jugak nak usahakan sesuatu yg baik ;-) sgt2 menghargainyer.. waduuuhhhh sedih pulak huhu... gd luck tuk akak tuk rumah baru tu ya! ganbare2!!!
from. Ika | 2010/07/07 10:46 |
hmm.. patutlaa tak blh buka lg myr. resepi dlm tuh hilang camtu jer ker kak yani?
from. tini | 2010/07/07 12:44 |
yeke kak yani. kali ni mmg terkubur terus la ek. ingatkan nnt ok blk huhu. sedihnya. mmg byk sgt blaja mcm2 dr situ. nyesal plak xcopy n save segala tips n resipi yg dh dicuba. ni nk try msk blk xdpt la terkial2 mencari resepi huhu. btw tenkiu for ur effort selama ni. harap2 pasni leh refer kt 'rumah baru' plak :)
from. Ina | 2010/07/07 14:05 |
terima kasih atas segalanya.. kerana tanpa MyR , siapa lah kita org semua.. banyak betul jasa MyR terutamanya Yani dan suami.. semoga Allah juga membalas jasa2 Yani berdua.. MYR.. segala2nya bermula di sana..

nanti kalau dah siap rumah baru, jgn lupa beritau utk majlis naik rumah ya.. hehe
from. K.Nor | 2010/07/07 20:23 |
utk pengetahuan semua... myr dah dibuka semula..
mungkin lepas ni myr dibawah pengurusan baru.. org lain akn ambik alih myr ni nanti
from. yani | 2010/07/07 22:41 |
Nasib tak jadi tutup kak yani..dr haritu takleh bukak dan saya asik la ulang alik ke sini nak tau berita. Banyak sgt resepi best kat situ dan sy belajar masak pon semua dari situ. so kalau tutup habisla..huhu..thanks ya.
from. afid | 2010/07/08 00:09 |
alahai..sedeynya..banyak ilmu dh amik dr myR..ape2 pun..tenkiu utk sume ilmu yg dh dicopy paste dan slamat disimpan lam pc...harap sume halal yer...tq
from. minah | 2010/07/08 12:56 |
salam Yani, waaa sibuk yea sekarang ni, saya pun jenuh juga menjawab pasal MyResipi...pesal tak boleh bukak..aku jawab jelah apa2..hahaha, tapi sayangkan, yelah keadaan tak mengizinkan, ramai yang mengeluh, maklumlah MR kan ibarat "kamus"...
from. mat gebu | 2010/07/08 15:48 |
salam k.yani, ptt la dh lm xleh buka....br nk bljar jdik chep huhuhuhu
from. umiey_83 | 2010/07/09 11:50 |
Patutla try bukak2 xbleh..rupanya dah tutup..betul kata Mat Gebu..MyR kan mcm kamus..bila xde..org2 buta masakan mcm sy ni..terkebil2 la nk cari resepi sedap..
Thanks Kak Yani n semua yg terlibbat di MyR..byk resepi korg semua yg baik utk org mcm sy.. (*_*)
from. zeta | 2010/07/09 11:53 |
salam kak yani. boleh tau apa update myr tu? sbb ada komen akak yg kata myr akan dibuka semula. saya baru nak try satu resipi nasi dari situ utk anak2. nyesal tak copy ari tu. saya banyak blaja masak dgn resipi2 dr myr... really terasa kehilangan myr tu. saya tgk ada myr dlm english, tp ada ke lauk pauk melayu dlm tu nanti? saya blom explore lg. terima kasih pada kak yani dan lain2 yang byk menyumbangkan idea utk saya masak2 kepada keluarga.
from. rienazaidi | 2010/07/11 23:14 |
salam kak yani.. terima kasih pada kak yani dan suami sbb da byk sumbangkan masa dan tenaga pada myr.. sib baik myr leh buka balik.. klu tidak lemah rase sendi2 nak memasak.. saye x habis explore lagi resepi2 yg ade kat situ..
from. tun teja | 2010/07/14 11:06 |

んもぉぉぉっ!!フ ェ ラ チ オうますぎっすよ!!(><;)
あのネットリと吸いつく唇!!ぶっちゃけマ ソ コより気持ちよかった!!笑
ていうかこんなんで7万も貰っちゃっていいのかな?wwwww
http://qlr0lvo%2erkc%2eproteinwater%2einfo/
from. ぬらりひょん | 2010/07/17 17:11 |
エルメスバッグ、エルメス財布のエルメスコピー品激安通販専門店
from. エルメスバッグ | 2010/07/21 13:15 |
エルメスバッグ、エルメス財布のエルメスコピー品激安通販専門店
from. エルメスバッグ | 2010/07/21 13:17 |

またまた例のエ ロ セ レ ヴに8万で買ってもらってきた!!
やっぱあのネットリ絡みつくオ ○ ヌ コの味は忘れられねぇわwwww

しかも帰りに高級寿司までオゴってもらったしな!!
マジどんだけ尽くされちゃってんのよオレwwwww
http://09x4mot.mat.pizapizahiza.net/
from. おしゃぶりクソ野郎 | 2010/07/25 06:22 |
salam Yana..selamat menyambut bulan ramadhan al mubarak..

memang banyak kenangan kat myresepi..terima kasih yer
from. kak ina kl | 2010/08/11 10:24 |

うっはっはー!1ヶ月で30マソも稼いじまった!
オレ先月まで童-貞だったけど、もう7人とHしちゃったぜ!笑

てか今まで知らなかったけど、最近の子ってチ●コ好きな子多いのな♪
フゥゾクなんか行くより、こっちで童-貞売って正解だったわ(* ̄ー ̄)v
http://bq-poyv.das.murapon.net/
from. ゴリゴリくん | 2010/08/16 04:51 |
salam yani, syg la kalau di tutup myr tu tapi dgrnya akan diambil alih org lain ye? saya pun selalu kesana wlaupun x pernah post apa2, cuma salin resepi.......sampai dah penuh buku saya yg tebal tu dok menyalin resepi.

psst.....baru saya tau myr tu diselenggara oleh siapa.......hehe...lembap kan?
from. kakzana | 2010/08/21 09:44 |
Salam Yani, patutlah ada sekali akak masuk aritu.. web tak keluar ?. So skrg under management baru ke ?. Nape tak contact akak aritu.. akak mgkn boleh beri sumbangan, sbb sejak IQ Hoster wujud dulu, akak mmg dah guna server sendiri.. itupun sbb Forum Wanita Niaga tu dulu dah tak dpt tampung saiz server. Apapun alhamdulilah web myR dah hidup kembali. Take care!
from. k.lynn | 2010/08/22 08:57 |

ドウテイだった俺ってむしろ勝ち組だったのなwww

エ ロ い お 姉 さ んに初 体 験させてもらうだけでも最高なのに
報 酬に2 0 万もらって、こりゃ言うことねぇな!( ̄∀ ̄*)
風 俗とかで捨てなくてマジでよかったwwwww
http://q-nk-0f.pr.teacap.net/
from. モジャ公 | 2010/08/23 14:37 |

オレの借金120万が3ヶ月で完済しちまったよ!!
まさかこんなに稼げるとは・・・(`・ω・´;)

毎日女の子とイチャイチャHできるし、おいしすぎ♪♪♪
http://cq3dii3.ray.furuban.info/
from. バンデラス | 2010/08/28 18:47 |

借金返済やばかったけどマジ助かった!!(;゚∀゚)=3
即で10万必要って言ったらすぐに用意してくれたし!!

まぁ代わりにチ#コたっぷり搾られたんだけどな(笑)
てか1晩で5回もセクロス求めるとか性 欲すごすぎwwww
http://jf2n0m7.high.nurupopo.net/
from. きなこもっちぃ | 2010/09/04 05:44 |

あっくんが教えてくれたサイトちゃべぇぇぇ!!!!
http://sj7ogko.sada.pupipo.net/

おにゃのことイチャイチャHしてたら、なんか6万もらたぁぁぁぁ!!!!
とりあえずこの金でブルーレイ買ってくるぜwwwwwヽ(*´ー`*)ノ
from. サイトウ | 2010/09/19 07:24 |
salam....ingat lagi......
from. puji | 2011/01/22 19:05 |
sayang nyer..smua resepi kt situ best2, lagipn kita bleh pilih mna yg jadi mna yg tk psal ade komen dr ahli2 yg cuba resepi kt situ..sayang sgt2, wlaupn sya penah post komen skali jer kt sna tp sya slalu kuar masuk myr.
from. diniemustapa | 2011/12/21 17:45 |
situs bagus untuk informasi yang kreatif
from. distributor obat herbal | 2014/03/27 14:00 |
<< NEW | TOP | OLD>>
Related Posts with Thumbnails