Hari ini adalah kenangan hari esok,
tanpa hari ini tiadanya hari esok.
スポンサーサイト

一定期間更新がないため広告を表示しています

- - -
Happy belated birthday
Happy belated  birthday to me, to Kak Nor and to Kak Fiza Myr. Uhh dah nak masuk seminggu baru buh entry wished ni.  Hari jadi kami ni sama iaitu pada 25 Feb..

Sejak ada baby Alif memang slow sgt nak update blog ni. Tambah sekarang ni pindah rumah baru.. lagilah banyak sangat benda nak buat. Rasa macam nak bersara dari memblog pun ada dah ni.

Terima kasih banyak-banyak pada teman-teman yg bagi ucapan.. tak kira melalui sms ataupun yg tinggalkan msg kat blog ni..

Sementara baby Alif tu masih dibuai mimpi.. eloklah  gi angkut kek kat rumah Hana Japan.

kek

Pastu singgah sat kat umah Aziemas di Johor.. ada kek lagi.. ada kad dan juga hadiah.

hpday


kekhadiah


Dari Johor singgah pula kat ganu.. Terima kasih Kak Nor. Moga kita sama-sama dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki serta diberi kesihatan yang sewajarnya supaya dapat menjalankan ibadat kepada Allah dengan sebaiknya... Amin.. Kalau Kak Nor sambut bday yang ke 43 saya pula yang ke 34. Uhuhu nombor yang sama hanya terbalik saja.. cantikkan... :)

kad


Utk bday sendiri tahun ni takdak kek pun.. malas nak buat. Cik abe ajak makan kat luar. Konon nak makan pizza. Tapi termakan kat A&W hahaha...  Sebenarnya kami ke Jusco Bandar Perda nak makan pizza kat sana. Alih-alih ternampak A&W yang baru buka. Apa lagi kami pun pergilah serbu. Tambah pulak budak-budak memang dah lama teringin nak makan kat A&W.

Time makan tu takdan dah nak amik gambo. Semua dah kelaparan...
Banyak sebenar nak citer ni.. tp terpaksa stop dulu.. Telinga ni macam terdengar-dengar dak kecik memanggil-manggil..

Stop dulu deh..  bye
aku..akulaa comments(4) -
スポンサーサイト
- - -
Comment








salam kak...

selamat hari lahir :)
bila la boleh makan makanan akak buat nie..tggu sy balik mesia, p jalan2 cari makan rumah akak sambil kenal2...hehe
:D
from. akma | 2010/03/01 13:21 |
akma.. tima kaseh..
wokeh.. balik msia nanti.. calling2 lah..
pintu rumah sentiasa terbuka menunggu kedatanganmu..cewah.. :-).
from. yani | 2010/03/01 16:17 |
Happy belated birthday kak!! Semoga panjang umur & bahagia selalu...
from. Intan | 2010/03/02 09:04 |
Terima kasih Intan... aminn...
from. yani | 2010/03/02 18:23 |
<< NEW | TOP | OLD>>
Related Posts with Thumbnails