Hari ini adalah kenangan hari esok,
tanpa hari ini tiadanya hari esok.
スポンサーサイト

一定期間更新がないため広告を表示しています

- - -
Alif
 "Ramai orang kata muka saya ni sama dengan muka kakak. Betul ke?.. Macam muka baby girl ke saya ni?.. Jiran saya yg balik dari US pun belikan baju girl untuk saya... Tengok ni. Sama ke?"

alifaina

alifaina


"Apa-apa pun takpelah.. yang penting saya happy"

alif
family comments(3) -
スポンサーサイト
- - -
Comment









こんなに稼げるならもっと早く教えてくれよ!!
まだ始めて1週間だから2人しか八メてないけど、もう10万達成しちまった!
これじゃ3年間、安月給の工場で働いてた俺がバカみたいじゃねーか(笑)
http://onafriends.net/syo/3rvtl7g/
from. ぴろゆき | 2010/02/19 19:19 |
Salam Aliff
Tak taulah acik nak cakap, kalau dah namanya adikberadik mmg ada iras-2 lah tu..he he he
Yang penting senyumanmu itu menceriakan...dengan gigimu yang 2 batang tu.
from. Adnazthie | 2010/02/23 01:55 |
Salam Kak Yani,
Alaaa comeinya photo yang last tu...
from. Sue@Nenie | 2010/02/24 18:04 |
<< NEW | TOP | OLD>>
Related Posts with Thumbnails