Hari ini adalah kenangan hari esok,
tanpa hari ini tiadanya hari esok.
スポンサーサイト

一定期間更新がないため広告を表示しています

- - -
Muffin coklat
Huwaa dah lama tak membaking.. ni projek pertama di dapur baru. Tapi still guna oven lama. Oven baru meletup masa preheat utk grill ayam.. terpaksa ler masuk wad. Sedih sungguh... baru nak mengetes oven baru.. tetiba je cermin pintu kat bahagian dlm tu meletup.. hancur berderai.


muffin coklat

Macam mano le boleh jadi gini.. nak kata oven cap ayam dak jugak.. brand yg glamer.. tp cam mano ler cermin tu bleh tak tahan panas..

muffin cup standSape berkenan dengan muffin cup stand ni boleh beli di kedai bakery atau DAPAT di myresipi online shop.


muffin comments(3) -
スポンサーサイト
- - -
Comment








Salam...Waaahhhh ngancamnya muffin..
Kak Yani, kata org kalau oven yang nak membakar tu, jgbn kenakan air(walaupun sepercik) semasa panas takut nanti cerminnya pecah...Tak taulah fakta tu betul ke tak...
from. Sue@Nenie | 2010/02/04 18:19 |
alahai... comeinye muffin stand tu... tapi kalo ada kat umah k fae... emmm tak tau la jadi apa! mau jadik stand owg kot! hahahah....
from. k fae | 2010/02/05 11:47 |

まさかオ ナ ホをあんな風に使ってくるとは思って無かったぞ( ̄0 ̄)w

一日経ってもまだ下半身ヒクヒクしてるし(;´▽`A
from. 王様扱いウマーw | 2010/02/05 22:00 |
<< NEW | TOP | OLD>>
Related Posts with Thumbnails