Hari ini adalah kenangan hari esok,
tanpa hari ini tiadanya hari esok.
スポンサーサイト

一定期間更新がないため広告を表示しています

- - -
Melon pan
Fuhh... lama sungguh tak mengapdet blog ni. Minta maaf ye pada semua yg mengunjung akt umah ni... tuan rumah asyik hidang mashed potato ja.. Hihi kak Hazila, lauk raya takdaklah. Raya haji tahun ni tak balik beraya kat kampung.. so raya jelah kat sini.. raya macam tak raya ja.

Meh la sumer kita makan melon pan ni... lain dari roti biasa sebab kat atas roti tu ada cookies.. Sape yang nak buat roti ni bulih tengok kat sini . Kalo malas nak buat boleh beli je kat kedai. Tapi tak semua kedai roti ada jual roti ni.. Kalau gi kedai roti Tun Dr Mahathir ( The loaf) sure ada roti ni.. sebab kedai roti dia berkonsep roti jepun. Pernah sekali pi ngendap kat The Loaf.. memang ada jual melon pan ni.. Kalau yg kat jepun nun.. boleh beli je kat kedai.. senang citer.

melon pan
Roti comments(2) -
スポンサーサイト
- - -
Comment








Yani,
I tengok post ni, teringat your post buat melon pan masa you kat Jepun dulu.
from. lina | 2009/12/13 13:26 |
Interestingnya rupa dia! mesti gebu!
from. iena | 2011/10/14 15:40 |
<< NEW | TOP | OLD>>
Related Posts with Thumbnails