Hari ini adalah kenangan hari esok,
tanpa hari ini tiadanya hari esok.
スポンサーサイト

一定期間更新がないため広告を表示しています

- - -
8 bulan
 Cenyum ciket kat aunty Jiya. Ada gaya MB ke saya ni.. hihi..
8 bulan

Saya sekarang dah 8 bulan. Dah pandai minum air sendiri. Merangkak pun dah boleh. Berdiri pun dah boleh tapi kena pegang-peganglah.
8 bulan

Tengok ni banyakkan mainan saya. Tapi mainan recycle. Mama kata mainan lama zaman kakak dan along kecik-kecik dulu. Takpelahkan.
8 bulan

Tapikan dalam banyak-banyak mainan ni, bakul laundry mama juga yang saya berkena. Boleh guna sebagai walker. Emm.. teringinlah nak duduk dalam bakul ni tapi macam mana ye nak buat. Semalam dah try tapi jatuh tergolek..
8 bulan

family comments(6) -
スポンサーサイト
- - -
Comment








very cute ;)
from. sunkist | 2009/11/12 02:43 |
Geram betul tengok budak ni, nak gigit sikit..
from. Adnazthie | 2009/11/12 20:58 |
weee....dak kecik nih dah ader rambut.kalah rambut kak yana..anak aunty tuh dah 14bulan rambut halus lagik..hihi.. alif nih comey laa,mesti laju jek pandai jalan kang..dah pandai berdiri tuh
from. | 2009/11/13 12:28 |
wah...lama xgodek blog k.yani nih..terkejut tgk si kecil dan besar....!
from. feeda | 2009/11/20 17:20 |
aduhai, cair hati tengok bb akk ni senyum. tgk dia hold bottle tu.

muka bb akk ni mcm combi of his brother's and siter's faces kan?
mata bulat!! geramm :D
from. syazwaniadnan | 2009/11/21 22:08 |
Suka tgk dia duk dalam bakul di sebalik langsir....meh nak gigit sikit
from. feeza | 2009/11/23 20:58 |
<< NEW | TOP | OLD>>
Related Posts with Thumbnails