Hari ini adalah kenangan hari esok,
tanpa hari ini tiadanya hari esok.
スポンサーサイト

一定期間更新がないため広告を表示しています

- - -
Rilex jap
Kalo sape-sape perasan akhir-akhir ni aku asyik tayang gambar makanan tak pun gambar dak kecik je. So meh kita rilex jap dari tengok gambar tu semua.

Gambar yg diambik hari sabtu lepas.. time appointment dgn pemaju.

 pemandangan
Gambar bahagian tepi belakang rumahku.
Tp bukan rumah yg dalam gambar tu tau.. hihi

pemandangan
Tanah-tanah kat tepi tali air tu boleh ler aku bercucuk
tanam nanti. Tapi rajin ke aku ni.. keskeskes

pokok ulat bulu
Lama tak tengok bunga ni. Kecik-kecik dulu selalu la..


pokok ulat bulu
Kalo tak silap orang panggil pokok ni pokok ulat bulu.
Err ke ada nama lain.. tak tahula..
aku..akulaa comments(4) -
スポンサーサイト
- - -
Comment








Wah luasnya kawasan rumah Yani...jenuh gak yer nak buat landscaping tu....kalau buat rock garden pun okay jugak yer....ni kat Serdang ke..???
from. Kak Watie | 2009/10/21 09:32 |
ha'ah.. buah ulat bulu.. nostalgianya bila tgk pic buah tu kak yani.. teringat zaman bebudak dulu.. selalu cari buat tu :) bebudak zmn skrg ni ntah kenal ntah tak buah ulat bulu ni kan..
from. sunkist | 2009/10/21 09:48 |
Wah..nmpk permainye area umah akak nih nnt..bestnya..mesti sejuk je nnt nih..shorga..!!
Dulu pokok tu kat tmpat sy pggl Pokok Buah Letup Letup..siap bleh mkn lg buah dia tu.. :p
Skg dah xpernah jumpa lg dah..
from. zeta | 2009/10/21 12:59 |
Kak watie.. sy kat nibong tebal la.. bukan Serdang. Rumah sy tu pula kat parit buntar.. jom ler dtg umah.. tp rumah x siap lagi ni hihi..

sunkist.. memang pun budak2 sekarang dah x kenal.. anak2 akak pun x kenal. Pelik je dorang tengok bunga tu..

Zeta.. rumah kawasan bendang. Belakang depan penuh dgn bendang. Memang best pun nak-nak time ada angin.. sejuk je rasa.. tp x tahulah bendang tu akan bertahan sampai bila.
ooo panggil pokok buah letup ekk... a'ahlah kan baru teringat.. buah dia boleh dimkn.. tp lupalah macam mana rupa isi dia bila dah masak.. arihtu intai2 tp xde pula buah yg masak.
from. yani | 2009/10/21 22:59 |
<< NEW | TOP | OLD>>
Related Posts with Thumbnails