Hari ini adalah kenangan hari esok,
tanpa hari ini tiadanya hari esok.
スポンサーサイト

一定期間更新がないため広告を表示しています

- - -
Salam ramadhan ke-16
Alhamdulillah dah 16 hari kita berpuasa. Menu berbuka hari ni semuanya tunjuk-tunjuk. Untuk kuih hari ni main tunjuk-tunjuk je kat kedai big apple donut.
big apple donut
Budak-budak ni bila masuk big apple donut tu, semua jenis dia nak. Enam biji katanya tak cukup. Jadi angkutlah 12 biji. Bila time berbuka 1 ketul pun tak abih. Aku juga yang kenkononnya nak diet abih ler dalam 2 ketul.

big apple donut

jus ambraPastu petang tadi big boss dengan anak-anak gi pasar ramadhan di Bandar Bharu. Depa beli nasi ayam untuk Afiq, sate untuk Aina, nasi kerabu utk mamanya dan nasi dagang untuk papanya.

Paling banyak yang depa beli kat pasar ramadhan tadi adalah air. Beli sampai 3 jenis.. jus amra dengan asam boi, jus nenas dan jus jambu 88.
Ramadhan comments(5) -
スポンサーサイト
- - -
Comment








Salam kak!! hihihi..budak2 biasalah kalau kata seketul pun tak habis tak mo ngalah nak byk2 ketul jugak!! hihihi... kita ni yg jakun lagi nihh dgn big apple nanti balik mesia nak jugak try sedap sgt kot!! jus amra jus apa ya? mcm pernah dgr jerrrr lah nama jus ni dulu kat blog sapa ya lupa pulak!! :D
from. Ika | 2009/09/07 07:23 |
waalaikumusalam.. balik msia nanti try la big apple ni.. donut dia sedap2.. wat mkn sahur tadi masih mantain kelembutannya. Jus amra tu sama juga dgn jus kedondong. Akak pun sejak dok kat belah utara ni ler kenal dgn jus amra.. kat kelate depa panggil kedondong... ika.. kat sana ada tak buah kedondong ni.. bulih wat sendiri jusnya.. letak asam boi dlm jus tu..perghh sodap..
from. yani | 2009/09/07 12:36 |
Salam Yani...akak yang kat M'sia pun belum try big apple doughnut lagi..mana sedap dengan j-co doughnut?...rasanya yang Yani buat lagi sedap kot!!!Safe!
from. Kak Watie | 2009/09/08 14:14 |
j-co tak pernah rasa lagi..
kak watie.. di penang ni kat mana ada j-co?..
nash donut k watie dah rasa ke..
kalau dgn nash donut.. big apple lagi sedap..
tp kalau donut kiwi.. nash donut lagi sedap banding dgn big apple..
from. yani | 2009/09/08 22:23 |
Salam Yani...J.co kat KL jer kat Pavilion...Penang tak ade lagi....infact nash doughnut pun akak belum pernah cuba..try resepi Yani adelah..hihihi!
from. Kak Watie | 2009/09/09 09:43 |
<< NEW | TOP | OLD>>
Related Posts with Thumbnails