Hari ini adalah kenangan hari esok,
tanpa hari ini tiadanya hari esok.
スポンサーサイト

一定期間更新がないため広告を表示しています

- - -
Salam dari kg

Selamat pagi dan salam siaran dari bilik hotel Renaissance KB... keskeskes.
Balik kg tinggal kat hotel.. macam kalakorlah pulak. Padahal jarak dari rumah FIL hanya dalam 30 minit ja.. Tapi dah dapat tinggal free apa lagi...


Afiq dan Aina bukan main seronok lagi dapat dok kat hotel ni.. tak kira hotel mana asalkan ada pool dah cukup bagi dorang ni.


Renaissance Kb ni bertaraf 5 bintang tapi kalau nak banding hotel-hotel kodi yg taraf 2-3 bintang kat jepun dulu.. hotel-hotel kodi kat sana lebih baik lagi.. uhuhu :p






Budak kecik ni tak kira kat mana, tiba waktu tidur dia.. dia akan tidur dengan nyenyaknya. Senang kerja mama dia.. boleh ngadap laptop ni tanpa gangguan.



Ni pemandangan bandar KB dari bilik hotel.



Plan pagi ni nak bawa member gi muzium kelantan sementara kaum hb memasing gi menyelesaikan urusannya.
Tapi malas pula aku nak drive ke sana bila dapat tahu susah nak cari parking kat muzium tu.. ramai sangat orang kat sana pagi ni.

Sib baik member aku ni menyelamatkan keadaan bawa Aina dan Afiq gi main pool dgn anak-anak dia... takdelah dua orang tu kebosanan di dalam bilik ni..

Sekian.. laporan utk hari ini.. keskeskes


Holiday comments(0) -
スポンサーサイト
- - -
Comment








<< NEW | TOP | OLD>>
Related Posts with Thumbnails