Hari ini adalah kenangan hari esok,
tanpa hari ini tiadanya hari esok.
スポンサーサイト

一定期間更新がないため広告を表示しています

- - -
Makanan
Dah setahun lebih beli acuan madeleine ni.. hari ni baru buat.
madeleine

Apam gula melaka yang buat semalam untuk sarapan hari ni. Apa tak kena entah, org lain buat jadi gebu dan lembut.. yang aku buat ni keras. Kena try lagi lain kali..
apam
Lepas baca sekali lagi resipi ni, baru tahu aku terlupa letak minyak masak rupanya... びっくり

Apple pie dengan bakso ni dah buat hujung minggu lepas.. ehehe baru hari ni berkesempatan letak gambar kat sini.
applepie

bakso
Jom Makan comments(1) -
スポンサーサイト
- - -
Comment








hai
yanie .. comelnya aina tu.. geram akak .. how i wish dapat anak dara macam tu.. hu hu
yanie
boleh bagi akak email add tak???

thanks dear


from. kak ilya | 2008/11/21 15:32 |
<< NEW | TOP | OLD>>
Related Posts with Thumbnails