Hari ini adalah kenangan hari esok,
tanpa hari ini tiadanya hari esok.
スポンサーサイト

一定期間更新がないため広告を表示しています

- - -
Biskut Raya
Antara biskut raya yg sempat dibuat dalam keadaan badan yang tak berapa siap.. sib baik ada assistant.

Cream cheese cookies yg dihias oleh Afiq dan Aina..
cream cheese cookie

Chocolate treasure ni pun dgn bantuan Aina.. dia yg tolong isi conflake ke dlm paper cup
chocolate treasure

Ni apa entah nak bagi nama.. kerepek almond ke.. wat ni sebab nak abihkah telur putih.. sedap ler pulak.. ranggup gitu. Sesuai untuk wat nonton tv.
kerepek

Ni pulak icebox almod cookies
icebox almond cookies

Ni plak.. pumkin cookies . Gambo ni adalah cookie yg belum dibakar lagi.. yg dah bakar tunggu ye.. dah nak tidur ni.. ngantuk sesangat.. mukin sebab lepas mkn uabat agaknya.
kabocha pudding

Ada lagi beberapa jenis cookies yg belum ditayang lagi ni.. kalau sempaat esok ye sebelum balik kg..
Cookies comments(3) -
スポンサーサイト
- - -
Comment








waaa... oishisou!
btw, tahun ni raya mana kak yani?
ghayo kelate ko?

selamat hari raya, maaf zahir batin!
from. lin | 2008/09/27 00:50 |
kak yani ! tak aci. kak yani buat dulu biskut choc treasure tu. pijah nk buat jgk utk raye ni. tp, nk ganti ngan chocolate. tokse guna white choc. huhu.

nk jumpe kak yani raye ni. tp, semput sgt la cuti. waaaa =(
from. pijah | 2008/09/27 10:13 |
Yani

Selamat Hari Raya...Amboi seronok dia ...raya di kampung halaman...Jumpa segala sedara dan kerabat, rakan taulan...best nya

Ingat sama ye kami yg masih di Nihon ni yer...

Salam Aidilfitri, Maaf zahir batin
from. ainizakri | 2008/09/28 18:07 |
<< NEW | TOP | OLD>>
Related Posts with Thumbnails