Hari ini adalah kenangan hari esok,
tanpa hari ini tiadanya hari esok.
スポンサーサイト

一定期間更新がないため広告を表示しています

- - -
Rileks jap..
Dua minggu ni sibuk sungguh.. dlm masa 2 minggu kena siapkan 2 website.. makan nasi pun rasa macam tak sempat nak kunyah.. Akhirnya pg ni aku dpt siapkan ahaha.. tp rasanya x betul2 siap lagi tu.. pasni mesti ada yg designer tu suh ubah.. design yg dia bg tu rasanya ada je yg tak lengkap. Mungkin dia pun kalut gak.. sebab bos nak cepat..

Oklah sementara dia x suh buat apa-apa.. bolehlah aku update blog ni jap..
Saje arr nak buh gambar ni.. bg org2 kat oberC nun jeles sket.. keskeskes. Buah ni aku beli kat pasar weekend lepas. Nampak je buah ni ada kat pasar tu terus je aku beli tanpa fikir mahal ke murah.. sebab nak tunjuk kat anak2 aku tu.. ehehe memang dia orang tak kenal.. dikatanya BUAH LAICI.

rambutan
koleksiku comments(5) -
スポンサーサイト
- - -
Comment








cantik gambar buah laici. hehehe...
from. lina | 2008/04/24 19:53 |
waaaaa... my peberet tu.... ish ish ish mmg jeles arrr...
from. hani | 2008/04/24 20:14 |
ehehe lina..jgn dlm exam BM di jawab buah laici sudahlah.. dlm exam yg lepas2 banyak afiq x kenal dlm BM nya apa bila soalan suruh namakan gambar yg dia lihat.. :p
from. yani | 2008/04/25 10:59 |
ish, buah rambutan ke tuh? napa rambut dia macam lain je? panjang betul. takkan la fida pulak yang tak cam rambutan ni padahal depan umah ni je pokok rambutan. betul-betul sebelah PC nih. adeh..
from. fidadaud | 2008/04/26 10:32 |
Fida.. rambutan kan ada macam2 jenis.. tp ni tak tahu ler jenama apa dan brand apa..ehehe
from. yani | 2008/04/27 17:38 |
<< NEW | TOP | OLD>>
Related Posts with Thumbnails