Hari ini adalah kenangan hari esok,
tanpa hari ini tiadanya hari esok.
スポンサーサイト

一定期間更新がないため広告を表示しています

- - -
Cbuk Cket.
Dalam seminggu dua ni mungkin jarang update blog ni.. cbuk sket.. IL mai rumah.
Kena bawa dia orang pi jalan-jalan.. yg bestnye kerja2 rumah ni ringan ler sket.. adik-adik ipar aku rajin tolong sidai dan lipat kain.. ehehe salah satu kerja yg aku malas nak buat tu... Tapi aku bukan dera dia orang tauuu! kih kih kih..
Ape ntah! comments(8) -
スポンサーサイト
- - -
Comment








hai KAK YANI..
nanti bg email ek..
from. vagg | 2008/02/03 14:58 |
rajin adik ipar Yani, boleh buat menantu hihihi
from. lina | 2008/02/03 16:41 |
Amboi..baguih tu..ipar duai rajin belaka..nanti jgn lupa masak sedap sedap tau..pakat jamu makan.
from. ainizakri | 2008/02/03 17:07 |
Uikk...mesti masak mcm2 nihh...baru mak mertua cayangggg!!!..hehehe
from. Ah Mat Gebu | 2008/02/04 23:16 |
hai Yani...salam perkenalan...saya suka dgn coretan Yani...best & one more things saya suka dgn idea2 resepi dr Yani...selalunya dicuba oleh saya & menjadi...
from. nuyui | 2008/02/05 23:17 |
yani,nanti singgah rumah saya tau..ada award nak kasi ni :D
from. zaliana | 2008/02/06 11:16 |
vagg ni mail akak.. yanimnor@gmail.com...

kuikuikui... utk pengatahuan sumer.. sejak IL mai ni.. masak pun kurang sket.. kami sama2 masak.. kekadang MIL yg masak i cuma tolong2 je.. dia memang rajin.. my kain baju yg dlm my bilik pun.. dia siap kutip pi basuh...my kain tudung pun dia siap cuci tangan lagi.. rajin sungguh.. thanks mak.. muaahhh 3x.

nuyui.. tq dan salam perkenalan

Zaliana... nanti bila IL dah balik nanti i pi angkut award kat umah u & CMG..k :)
from. yani | 2008/02/06 15:32 |
Wah..Yani tentu seronok berkumpul ni, rioh-rendoh rumoh gamoknyo!
from. K.Rubie | 2008/02/07 18:08 |
<< NEW | TOP | OLD>>
Related Posts with Thumbnails