Hari ini adalah kenangan hari esok,
tanpa hari ini tiadanya hari esok.
スポンサーサイト

一定期間更新がないため広告を表示しています

- - -
Food
juiceLepas siap kerja tadi, sambil berehat, belek-beleklah gambar yg ada dlm kamera. Ni gambar jus limau. Sedap rasanya. Reganya pun bolih tahan juga.. 600yen utk satu gelas ni.

Hujung minggu lepas saje gi jalan-jalan kat Komoi nun.. Sampai kat sana dah tengahari. So sebelum ronda-ronda tu pi isi perut dulu.

Si abg kalau tanya mesti nak makan tendon. So order tendon utk dia. Kita org pula order makanan kat bawah tu( lupa arr namanya). Emmm.. yummy3x.

Last si adik dan abang pun nak makan yg kita org punya. So terpaksalah mama dan papa dia yg kena abihkan tendon..

Rega makanan ni pun mahal jugalah.. tapi puashati.. boleh pi makan lagi lain kali.

food
Jalan-jalan cari makan comments(5) -
スポンサーサイト
- - -
Comment








Yani...tu yg keping2, daging ikan ke?...nasi dia nampak mcm pulut laa...kalau ulam dgn petai....lagi sedap tuu...apa komen org jepun agaknya yee....naik hairan tak depa semua?
from. Mat Gebu | 2007/06/01 22:58 |
tu kepingan ikan mentah... burn sikit kat permukaan tu je.. makan dgn petai..hahaha mat ni ada-ada je lah..
from. yani | 2007/06/02 21:02 |
salam k yani.. lama tak jenguk blog akak.sihat ker,dh 2 bulan balik msia baru dpt online.k yani balik msia bila..
from. tini | 2007/06/05 18:03 |
insya Allah bulan 10 nanti tini.. tu pun kalo takde apa2 masalah... oo baru dpt online.. patut ler lama tak update fotopages tu.. macam mana Aiman kat Msia?
from. yani | 2007/06/05 23:51 |
Uwaaaaaa... rindunya nak makan makanan jepun... sushi tabeteiii
from. tiey | 2007/06/08 02:25 |
<< NEW | TOP | OLD>>
Related Posts with Thumbnails