Hari ini adalah kenangan hari esok,
tanpa hari ini tiadanya hari esok.
スポンサーサイト

一定期間更新がないため広告を表示しています

- - -
Serai,mint, kesum
Seharian hari ni dok ngadap pc.. rehat jap pi tengok kebun ekeke.. Ni ler pokok yg masih hidup lagi.

Kesum tu baru nampak nak subur semula. Winter hari tu macam terbantut je pembesarannya.

kesumserai

Serai tu bekas dia kecil sangat agaknya.. susah nak membiak. Nak tukar bekas lain malas dah lah.. lagi pun dah nak balik.. Walaupun tak banyak, bolehlah guna time terdesak.

mint
Kebunku comments(11) -
スポンサーサイト
- - -
Comment








segar bugar pokok mint tu yani. jo pun baru tanam daun kesum.tak lama lg tak payah beli la..bila yani balik msia?
from. joayee | 2007/05/24 23:40 |
inya-allah hujung bulan 9 or awal bulan 10
from. yani | 2007/05/30 16:50 |
balik nnt tinggal kat mana yani?
from. lina | 2007/05/30 18:57 |
penang
from. yani | 2007/05/31 08:59 |
berbudi pada tanah pasti ade hasilnya kan...
p/s:eh yani pun balik for good ka bulan 9 ni..akak insya-allah akan kembali ke Mesia...dlm pertengahan bulan 9 kot..bulan posa lagik tu..sabor jelah!
from. kak ha | 2007/06/04 13:29 |
yani & kak ha,

dpt lah raya kat kampung halaman tahun ni ye....
from. lina | 2007/06/04 14:04 |
kak ha.. pertengahan bulan 9 ke.. uih awal sketlah dr kita orang..
from. yani | 2007/06/05 23:54 |
apsal ada nama aida kat pokok pudina tu yani? dia yang tulis ker? hehe
from. tiey | 2007/06/08 02:30 |
tiey.. tu nama aina.. guna pasu yg dia bawa balik dr youchien. Dia tanam cherry tomato kat youchien. Bila natsu yasumi dia org bawa balik kat rumah.
from. yani | 2007/06/08 10:28 |
k.yani, jeles nye tgk pokok mint tu.. die idup ke kalo tanah kt mesia ni? ke, kne udara sejuk2? aiyo, wani xtaw ape2. mintak tunjuk ajar dr experts mcm k.yani neh. hehe :)
from. ishikawa_ayumi | 2007/06/10 13:50 |
wani try la tanam.. balik nanti nak juga try tanam kat msia.. senang nak guna.
from. yani | 2007/06/12 12:58 |
<< NEW | TOP | OLD>>
Related Posts with Thumbnails