Hari ini adalah kenangan hari esok,
tanpa hari ini tiadanya hari esok.
スポンサーサイト

一定期間更新がないため広告を表示しています

- - -
1,2 hari lepas
Hujung minggu ni tak gi jalan mana-mana. Dua hari lepas ada tetamu datang ke rumah. Kawan husband dr Msia dtg.. so time for masak-masaklah. Masak nasi tomato, ayam masak madu, kurma daging, fruit crumbs bar, pannacotta gula melaka dan cheesecake yang tak berapa nak menjadi tapi rasanya tetap sedap.
fruit crumbs bar

Semalam pula malas nak keluar. Gi shopping pun malas. Dok rumah layan anak-anak main Wii. Kelakarlah main Wii dengan dia orang ni, time dia menang bersoraklah.. bila nampak mama dia yang nak menang mulalah dia tukar main game lain.. tak sempat dah nak tunggu abih satu game tu.
Aktiviti comments(3) -
スポンサーサイト
- - -
Comment








Diorg x nak mengaku kalah nga mak dia agaknyer...hehe
from. Eva | 2007/02/10 05:05 |
sedapnya...menyelerakan. Teringat pula tepung pelita yg Yani masak kat akak dulu2.
from. faruha | 2007/02/11 12:23 |
tu la eva.. kalau dia org ajak main kenalah buat jd kalah.. pastu puji dorang lebih pandai.. mulalah melompat2..

ehehe kak ruby.. zaman yg tak reti nak cari bekas kecik2 lagi tu.. terpaksa kak ruby makan tepung pelita dlm bekas yg besar...
from. yani | 2007/02/11 22:41 |
<< NEW | TOP | OLD>>
Related Posts with Thumbnails