Hari ini adalah kenangan hari esok,
tanpa hari ini tiadanya hari esok.
スポンサーサイト

一定期間更新がないため広告を表示しています

- - -
Macam tak cukup masa
roti krim coklatAkhir-akhir ni aku jarang update jugem ni.. bz memanjang. Ada-ada je benda aku nak buat.

Hari ni baru aku sempat update resipi rotiku ni kat myresipi.com. Dah dua tiga hari sebenarnya aku masak roti ni.

Sape kata arr jadi housewife ni tak sibuk??... Start dr bangun tidur terus masuk office.. nak tak nak tidur malamlah baru berhenti. あっかんべー

Hari ni.. ishhh malasnya aku nak gi shopping. Semalam aku dah gi tapi terlupa nak check menu kyusyoku utk esok.. ada harumakilah pula. Terpaksa keluar juga hari ni utk beli bahan2 utk harumaki. Kalau tak buat pun takpe sebenarnya. Tapi saja nak bagi sama dgn student lain.
mood comments(0) -
スポンサーサイト
- - -
Comment








<< NEW | TOP | OLD>>
Related Posts with Thumbnails