Hari ini adalah kenangan hari esok,
tanpa hari ini tiadanya hari esok.
スポンサーサイト

一定期間更新がないため広告を表示しています

- - -
Teruk betul aku ni..
Sesampai je aku kat 100 yen shop tadi, dengar nama aku dipanggil dengan pelatnya.. kuat pulak tu.. terkejut aku.. sape pulak yg panggil aku ni..

Dari jauh aku nampak ada org dtg ke arah aku.. dah sampai dekat tu baru aku teringat.. amoi cina yang pernah aku jumpa sebelum ni. Marah dia kat aku sebab tak call dia or antar email. Dia tertunggu-tunggu call dari aku.. kesian dia dapat kawan macam aku ni.

Lepas jumpa hari tu, aku bukannya lupa terus kat dia. Teringat juga nak call dia ke apa, tapi asyik tertangguh.. ehehe bz memanjang. Ada je benda yg aku nak buat dan terpaksa buat.
Jumpa member comments(2) -
スポンサーサイト
- - -
Comment








memang teruk awak ni... got nothing in your profile... macam mana nak brekawan??
from. skyblue | 2006/10/27 19:31 |
Sib baik saya kenal ngan blog yani jer.

Template cantik aa.
from. mazudi | 2006/11/01 00:15 |
<< NEW | TOP | OLD>>
Related Posts with Thumbnails