Hari ini adalah kenangan hari esok,
tanpa hari ini tiadanya hari esok.
スポンサーサイト

一定期間更新がないため広告を表示しています

- - -
Malas giler...
Hari ni aku malas giler nak masak.. Bangun pagi tadi aku memang dah takde mood nak masak hari ni.. yang aku dok fikir macam mana nak selesai akunye problem design website one company ni..

Semalam pun seharian aku dok bermain-main dgn html coding. Bila tengok kat IE view dia ok.. takde masalahlah tapi bila tengok Firefox ada sket larinya design aku ni.. bila adjust kat firefox.. IE pula ada masalah.. huwaaa tension aku..

Dah tak larat aku nak fikir malam tadi, terus off laptop aku ni.. tutup lampu semua, terus zzzzzzzzzz sampai ke pagi.

Pastu bangun pagi tadi terus buka semula kerja aku ni.. malas dah nak fikir pasal breadfast hari ni.. makan apa yg ada je.. Lagipun boss tak balik semalam. Akhirnya setelah puas aku dok godek-godek html coding ni.. berjaya jugalah akhirnya.. Tapi belum siap sepenuhnya lagi..

Ni lunch pun aku malas nak masak... tunggu boss bawa balik bento
mood comments(4) -
スポンサーサイト
- - -
Comment








lama tak lawat kak yani.
Caner ngan website tu.

Try ubah kat css, yg IE biarkan gitu, pastu css untuk FF try buat

html>body div#apaapa {

ni sebab IE takleh baca html>body tu coding ni, tapi FF boleh, so betulkan kat IE, pastu kat FF, buat css pakai yg ni.

Try la, nanti kalau apa apa jadi, kasi tags kat blog saya.
from. mazudi | 2006/09/14 19:50 |
tq.. Mazudi.. masalah tu dah settle..
ni tengah nak siap coding utk website lain pulak..
bertimbun-timbun kerja.. sampai dah tak dan nak buat website sendiri.. :(
from. yani | 2006/09/15 16:09 |
Banyak dapat project eek. Caner Yani carik customer eek? nak jugak wat kijer cam yani nih.
from. mazudi | 2006/09/15 19:19 |
macam kena penyakit je ni. penyakit malas hehehehe.
from. Op | 2006/09/18 13:39 |
<< NEW | TOP | OLD>>
Related Posts with Thumbnails