Hari ini adalah kenangan hari esok,
tanpa hari ini tiadanya hari esok.
スポンサーサイト

一定期間更新がないため広告を表示しています

- - -
Jalan-jalan
omiyageSabtu lepas bawa my kids gi tengok ultraman festival. pastu kat sana jumpa dengan member yg dtg dari Malaysia. Dapatlah omiyage ni. Tq Nita...

Semalam pula bawa member-member ni gi Harajuku dan Shibuya. My kids tinggal kat rumah dengan papa dia orang. Apa lagi enjoy sakanlah mama dorang ni.. macam zaman bujang-bujang pulak. Teringat zaman study dulu..

Macam dah lama kenal semuanya.. borak kadang-kadang entah apa-apa. Padahal semalam tu je lah kenal dia orang semua. Yang sorang tu hanya kenal melalui net ni ler.. hanya berbalas email.

Dari pagi sampai ke malam.. ada je benda nak diborak. Memang kelakarlah dorang ni.. tak boring langsung. Malam tadi, sebelum balik ke rumah, ikut dia orang balik hotel jap. Ambik barang yang dia orang tak nak ni( satu plastik bag lagi lupa nak snap gambar). Hari ni dorang semua dah nak balik Malaysia..mungkin sekarang ni dah ada dalam flight kot..

omiyage
To Nita, Kak Pah, Azah, Haniza, Afizal, Lamal, Edy dan budak sekolah(eheheh.. sorry ek lupalah nama) terima kasih bagi barang-barang ni semua.. korang semua memang best belaka.. dan terimalah pantun dari ku ini..

Terima kasih daun keladi
kalo datang sini bawa barang banyak lagi..
hahaha..

To my love.. tq bagi keluar sampai ke malam キスマーク

Jumpa member comments(2) -
スポンサーサイト
- - -
Comment








heheehhe..tima kacih gak pada kak yani sebab sudi teman kitorang..nanti nak balik sini bgtau hehehehehe....dorang sumer kem salam..glamerlah plak barang-barang yg kitorang bg tu..correction nama- haneyza, kamal, budak sekolah tu= robil n org ganu termiss plak..sharifah..nanti kita email lagi gambo eh.....slalu-slalulah keep in touch...babai..muah!!!
from. nita pinku no neko | 2006/09/07 17:03 |
tima kaceh.. beritahu.. memang terasa tertinggal sorang nama masa buat entry tempoh hari tu..
from. yani | 2006/09/10 12:11 |
<< NEW | TOP | OLD>>
Related Posts with Thumbnails