Hari ini adalah kenangan hari esok,
tanpa hari ini tiadanya hari esok.
スポンサーサイト

一定期間更新がないため広告を表示しています

- - -
Stawberry Cheese Tart
Strawberry Cheese TartTadi masa gi shopping barang dapur, ternampak satu kedai ni jual stawberry dengan harga yang murah. Mungkin dah nak abih musim kot.. Apa lagi borong ler.

Balik rumah husband bagi idea suruh buat strawberry cheese tart. Petang tadi setelah sia buat kerja lain, maka bermulalah kerja-kerja kat dapur. Dan inilah hasilnya. Macam biasa bila dah siap, peminat setia pun datang ler. Tak payah pelawa banyak kali.. cepat je jawab "nak"... Kalau nasi jenuh nak suruh dia makan.

Itulah gelagat Aina.. tak pernah boring kalau makan kek atau yang serupa dengannya. Tambah pula kalau kek tu ada stawberi.. lagi lajulah dia makan.
Tart comments(1) trackbacks(0)
スポンサーサイト
- - -
Comment








おいしいそ〜〜♪Bila nak jemput kita gi makan ni?
from. hani | 2006/04/03 12:21 |
Trackback
この記事のトラックバックURL: http://yani.jugem.cc/trackback/250
<< NEW | TOP | OLD>>
Related Posts with Thumbnails