Hari ini adalah kenangan hari esok,
tanpa hari ini tiadanya hari esok.
スポンサーサイト

一定期間更新がないため広告を表示しています

- - -
Sedar tak sedar
Semalam rombongan ke rumah Kak Pah dengan 2 buah kereta, kereta Kak Hani dan kereta Kak Fidah. Aku dan anak-anak tumpang kereta Kak Fidah.

Kat rumah Kak Pah tu dapat ler jumpa dengan Jemtat dan family dan juga member-member yang lain.

Bila berkumpul ramai-ramai ni, macam-macam bendalah yang diborak sampai ke pasal blog. Bila Jemtat beritahu yang aku ni dah lama tak update blog ni, barulah aku tersedar yang aku ni memang dah lama tak update. Malah dah lama juga aku tak menjenguknya..ekekekekek... gelak sket.

Sibuk sangat ke aku ni?.. sampai tak sempat nak menjenguk blog sendiri. Hari-hari memang ada saje benda yang aku nak buat. Sehingga ada yang tertangguh. Walaupun sibuk aku tetap sempat mengunjung blog-blog member semua tapi tak sempat nak tinggal jejak je..

Berbalik pada kisah kat umah ....
Ish ada orang dtg nak betulkan "ting-tong ting-tong" umah yg rosak tu... Nanti aku sambung lagi lain kali .......................
.....................................................
Rumah kawan comments(0) trackbacks(0)
スポンサーサイト
- - -
Comment








Trackback
この記事のトラックバックURL: http://yani.jugem.cc/trackback/207
<< NEW | TOP | OLD>>
Related Posts with Thumbnails