Hari ini adalah kenangan hari esok,
tanpa hari ini tiadanya hari esok.
スポンサーサイト

一定期間更新がないため広告を表示しています

- - -
Bunga

Tadi masuk ja entry ni .. budak kecik teriaklah pula. So tak dan nak tulis apa-apa.
Ni salah satu bunga ros jepun yang ada kat rumah ni.
koleksiku comments(3) -
Bunga
Tak tahu bunga apa.. tapi nampak cantik bila kembang di pagi hari.
Kalau nama-nama bunga ni banyak yang aku tak kenal. Ada beberapa jenis saja yg aku kenal antaranya bunga raya, ros, melur dan bunga tahi ayam.. err bunga tahi ayam ni rasa dah lama benor aku tengok.

bunga
koleksiku comments(4) -
Manggis
manggis
koleksiku comments(0) -
Rileks jap..
Dua minggu ni sibuk sungguh.. dlm masa 2 minggu kena siapkan 2 website.. makan nasi pun rasa macam tak sempat nak kunyah.. Akhirnya pg ni aku dpt siapkan ahaha.. tp rasanya x betul2 siap lagi tu.. pasni mesti ada yg designer tu suh ubah.. design yg dia bg tu rasanya ada je yg tak lengkap. Mungkin dia pun kalut gak.. sebab bos nak cepat..

Oklah sementara dia x suh buat apa-apa.. bolehlah aku update blog ni jap..
Saje arr nak buh gambar ni.. bg org2 kat oberC nun jeles sket.. keskeskes. Buah ni aku beli kat pasar weekend lepas. Nampak je buah ni ada kat pasar tu terus je aku beli tanpa fikir mahal ke murah.. sebab nak tunjuk kat anak2 aku tu.. ehehe memang dia orang tak kenal.. dikatanya BUAH LAICI.

rambutan
koleksiku comments(5) -
Flower
weh.. apa kena ni.. kul 7.30 pm aku dah mula ngantuk sesangat.. nak tidur rasa awal lah sangat.. so aku belek-belek gambar bunga-bunga yg aku snap masa pi hana no miyako arihtu.. ni ler yg antara bunga yg aku sempat snap..

hanahana

hana

hana

hana

hana

hana

hana

hana

hana

hana

hana

hana

hana

hana

hana

hana

hana

hana
koleksiku comments(2) -
| 1/2 | >>
Related Posts with Thumbnails